TOPLIK RESORT

U HARMONIJI S PRIRODOM

01 - DOBRO DOŠLI

U HARMONIJI S PRIRODOM

Kompleks Toplik Village Resort smješten je u srcu prirode, u neposrednoj blizini grada Sarajeva, na imanju porodice Jovančić. Resort je pažljivo osmišljen kako bi pružio miran bijeg od užurbanog gradskog života te vam omogućio savršeno iskustvo odmora u kojem ćete uživati u miru i opuštenim užicima. Iako okružen prirodom i izoliran od grada, Resort je udaljen samo 10 minuta vožnje od centra Sarajeva i važnih gradskih znamenitosti, 20 km od planine Jahorine i 6 km od Međunarodne zračne luke Sarajevo. Toplik Village Resort je izvanredan skup od sedam luksuznih odmorišnih vila, od kojih dvije, Villa Vranac i Villa Jovančić, sadrže porodicne apartmane i wellness sadržaje. Također, unutar Resorta nalazi se restoran s dugom tradicijom, okružen ribnjacima, s kojima je započela čitava ideja Toplika. Gosti mogu istražiti i seljačku tržnicu, vinski i cigar lounge koji se nalaze uz restoran. Toplik imanje također ima dječje igralište za najmlađe posjetitelje, kao i staze za šetnju u kojima mogu uživati svi posjetioci resorta. Rezervirajte svoju vilu i počastite se zasluženim odmorom! Dobro došli!

02 - ISTRAŽITE

VILLA VRANAC

Ovaj višenamjenski objekt osmišljen je s idejom okupljanja velikih grupa gostiju. Pruža mogućnost održavanja intimnih okupljanja s voljenima u potpuno opuštenoj atmosferi. Villa Vranac sastoji se od dva velika apartmana, pogodna za 8-10 osoba. Ima vanjski roštilj s velikim dvorištem, kao i unutarnju i vanjsku dječju igraonicu. Vila Vranac nudi ekskluzivni wine and cigar lounge, gdje možete uživati u degustaciji vrhunskih vina, žestokih pića i premium cigara, što će upotpuniti vaš boravak i pružiti vam potpuno zadovoljstvo. Za korištenje wine & cigar lounge-a neophodna je prethodna rezervacija.

03 - ISTRAŽITE

Luksuzne Vile Za Odmor

Kompleks Toplik Village Resort smješten je u srcu prirode, u neposrednoj blizini grada Sarajeva., na imanju porodici Jovančić. Resort je pažljivo osmišljen kako bi pružio miran bijeg od užurbanog gradskog života te vam omogućio savršeno iskustvo odmora u kojem ćete uživati u miru i opuštenim užicima. Iako okružen prirodom i izoliran od grada, Resort je udaljen samo 10 minuta vožnje od centra Sarajeva i važnih gradskih znamenitosti, 20 km od planine Jahorine i 6 km od Međunarodne zračne luke Sarajevo. Toplik Village Resort je izvanredan skup od sedam luksuznih odmorišnih vila, od kojih dvije, Villa Vranac i Villa Jovančić, sadrže porodicne apartmane i wellness sadržaje. Također, unutar Resorta nalazi se restoran s dugom tradicijom, okružen ribnjacima, s kojima je započela čitava ideja Toplika. Gosti mogu istražiti i seljačku tržnicu, vinski i cigar lounge koji se nalaze uz restoran. Toplik imanje također ima dječje igralište za najmlađe posjetitelje, kao i staze za šetnju u kojima mogu uživati svi posjetioci resorta. Rezervirajte svoju vilu i počastite se zasluženim odmorom! Dobro došli!

04 - ISTRAŽITE

VILA JOVANČIĆ

Porodičnu kuću Jovančić koja je sagrađena još davnih 80ih godina pretvorili smo u luksuznu vilu za odmor koja se trenutno sastoji od 3 velika apartmana i wellnesa. U budućnosti planiramo realizovati ideju izgradnje velikog vanjskog bazena koji će vili Jovančić, a takođe i cjelokupnom Resortu dati cjelinu za potpuni ugođaj.

05 - ISTRAŽITE

TOPLIK PRODAVNICA

Toplik prodavnica smješten je nadomak restorana Toplik, kako bi svim gostima i posjetiocima bila omogućena kupovina domaćih proizvoda i vina, koje imamo u ponudi našeg restorana. Akcenat je stavljen na domaću proizvodnju i uključivanje lokalnih biznisa u Toplik priču, pa tako na policama ove prodavncie možete pronaći razne vrste proizvoda koje su proizveli vrijedni domaćini iz našeg sela i okolice, a koji su bazirani na potpuno domaćem načinu proizvodnje. Ajvar, džem od šljiva i šipurka, kao Toplikovi dobro poznati specijaliteti, koje već dugi niz godina pripremamo sami, po tradicionalnoj recepturi, takođe su dostupni na policama Toplik prodavnice. Ne propustite posjetiti našu Toplik prodavnicu prilikom posjete Toplik Village Resorta.